Oranjehoek, Vroomshoop

Oranjeplein, 7681 AZ, Vroomshoop Project website
van € 197.500,- tot € 335.000,- v.o.n.

Beschrijving

Wilt u wonen in het centrum van het dorp? Dan is dit uw kans! Hier worden 15 luxe koopappartementen gebouwd op een markante locatie in Vroomshoop!

ORANJEHOEK bestaat uit:
* 15 appartementen
* levensloopbestendig en duurzaam
* gasloos en energiezuinig
* 65 tot 120 m² oppervlakte
* luxe keuken en badkamer
* ruim balkon met heerlijk uitzicht
* eigen berging en privé parkeerplaats

De appartementen Oranjehoek hebben 3 bouwlagen met 3 appartementen op de begane grond, 6 op de eerste verdieping en 6 op de tweede verdieping. De koopappartementen hebben een woonoppervlakte van 65 tot 120 m² en worden duurzaam gebouwd. Alle appartementen zijn voorzien van een royale woonkamer, een ruime open keuken, één of twee slaapkamers, een luxe badkamer en een balkon/terras. De appartementen zijn uitgerust met een videofoon. Zo kunt u dus zien wie er voor de deur staat, zonder dat u de deur hoeft te openen.
Alle appartementen worden verwarmd d.m.v. een warmtepomp met vloerverwarming welke tijdens de warme zomers uw appartement tevens koelen. Daarnaast wordt het gebouw voorzien van zonnepanelen. Er is tevens geen gasaansluiting aanwezig in de appartementen. U geniet daardoor van zeer lage energiekosten.

Koopprijs vanaf € 197.500,-- tot € 335.000,-- v.o.n.
Indicatie servicekosten vanaf € 150,00 tot € 273,00 per maand.

Heeft u interesse? Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor meer informatie of bel voor een afspraak bij u thuis. Wij zijn bereikbaar op: 0546-642771.
+ Lees meer

Omgeving

Geniet van een nieuwe woonbeleving in één van de 15 levensloopbestendige koopappartementen in de Oranjehoek in het hartje van Vroomshoop. Ruimte en rust of juist reuring op de momenten wanneer u dit wilt. Op één van de meest markante locaties van Vroomshoop, aan het Oranjeplein, wordt het luxe appartementencomplex Oranjehoek gerealiseerd. 15 hoogwaardig afgewerkte koopappartementen met royale balkons, luxe keuken en badkamer, een privé parkeerplaats en eigen berging.

Midden in Vroomshoop wordt de nieuwbouwwijk Oranjehoek ontwikkeld. Dichtbij het centrum heeft u alle voorzieningen bij de hand, zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, een huisartsenpost, meerder basisscholen en cultureel centrum 't Punt.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 64-113 m²
Aantal woningen 15
+ Lees meer