Beoordelingen

-Henri Jansen-

"Ze denken zoals de mensen, kopers en verkopers denken."

 

-Gertjan en Gineke Bosch-

"Ons huis snel verkocht via Bouwhuis Makelaardij. Duijdelijke informatie voorafgaand door de makelaar. Correcte verkoopbegeleiding en verslaggeving van bezichtigingen. Duidelijke communicatie via mail van voortgang. Hartelijk dank voor de prettige samenwerking!"

 

-Erik Timmerman-

"Ja dit is een makelaar die alles in de puntjes verzorgd! Echt veel dingen meegemaakt met andere makelaars. Maar ik beveel echt iedereen deze makelaar aan! Zorgvuldig en menselijk! Echt aanrader!"

 

-Anoniem- 

"Wij zijn erg tevreden over deze makelaar. Communicatie met het makelaarskantoor was ook naar alle tevredenheid. Ook mijn complimenten voor de presentatie van het huis door de fotograaf. De verkoop van het huis ging erg snel en i.v.m. mijn vakantie is er ook vroegtijdig door de makelaar nog een (voor)inspectie gedaan voor de daadwerkelijke oplevering."

 

-Dhr. Reinink-

"Wij hebben een hele plezierige ervaring met Bouwhuis Makelaardij, met de verkoop van onze woning. Zeer correct en we werden heel goed geïnformeerd. Dankjewel Arjan, Harry, Karin en Daniëlle."

 

-Anoniem-

"Snelle en duidelijke communicatie. Professionele begeleiding en bemiddeling. Makelaar die staat voor zijn klant." 

 

-J. Schutte- 

"Heldere, duidelijke communicatie. Afspraken worden nagekomen. Goede kennis van de omgeving waar men actief is. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!" 

 

-Dhr. J. Sluijer-

"Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Goede kennis van zaken en fijne mensen om mee te werken, ze geven altijd een mailtje wat de gang van zaken is en zijn eerlijk. Ik heb er goede ervaring mee". 

 

-Dhr. J.C. Hotting-

De eerste ontmoeting met Arjan Withaar van Makelaar Bouwhuis verliep spontaan. In korte tijd gaf Arjan een duidelijk overzicht m.b.t. de zaken die tot de verkoop van ons huis te verwachten waren. Vanaf dat moment is er steeds constructief gewerkt. Bijgestaan door twee zeer accurate vakkundige dames werden wij op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Mede door deze goede ondersteuning konden wij ons huis binnen een redelijke tijd verkopen. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

 

- Dhr. R. de Graaf-

Alles werd prima geregeld. Als er wat geregeld moest worden word je gelijk op de hoogte gesteld. Zelf weinig omkijken naar. Ik zou deze makelaar aanbevelen.

 

- Anoniem - 

Ik ben altijd goed geïnformeerd op alle gebieden, verkoopproces, verloop bezichtigingen, contact met potentiële kopers. Zeer deskundig en goede kennis van de markt.

 

 - Mevr. van den Berg -

 Zeker in het begin toen er weinig tot geen belangstelling was, is houding van de makelaar te veel afwachtend. Heeft een zeer prettige manier om met mensen om te gaan, deze voelen zich gauw op hun gemak! Al met al een heel prettige samenwerking!

 

 - Mevr. Ribberink-Willems -

Ik ben overal erg goed mee geholpen. Ze hadden alle tijd en ik kon altijd snel terecht met mijn vragen. Ik ben super tevreden! 

 

- Mevr. Folbert - 

Contact met de makelaar was prima en duidelijk. Ze hielden ons goed op de hoogte. 

 

- Mevr. Dijkman -

Bouwhuis Makelaardij:-

Duidelijke communicatie

Betrokkenheid

Geen ingewikkelde papieren

Vlotte afwerking. 

 

- Mevr. van den Brink-Seinen -

Alles is netjes geregeld door Harry. 

Karin en Daniëlle zijn ook heel vriendelijk en behulpzaam. Ze reageren ook snel waardoor zaken vlot verlopen. 

 

- Dhr. J.D.L. Ekkel -

Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Alles verliep voorspoedig, goede tips en adviezen gekregen. 

 

- Dhr. van Dijk -

 Plezierige samenwerking met oog voor belangen van verkoper en koper. Snelle communicatie en goede bereikbaarheid.

 

- Anoniem -

Luisteren goed naar wat je wensen zijn. Altijd klantvriendelijk en oplossing gericht meedenken. Makkelijk te bereiken en staan je altijd goed te woord. 

Recent bekeken