Beoordelingen

Verkocht

Wigboldinck 55, Den Ham

"Arjan begeleid je erg goed. Vragen worden snel en deskundig beantwoord. Je kan altijd bij hem terecht. Geeft je een goed en veilig gevoel. Erg deskundig. Weet veel van de markt".

Verkocht

Oordtstraat 12, Beerzerveld

"Contact verliep goed en een prettige, snelle verkoop. Goede samenwerking en deskundig advies over wat de mogelijkheden zijn".

Verkocht

Wingerd 25, Vroomshoop

Dhr. G.G. Hallink
"Communicatie was perfect met bouwhuis. Werden goed op de hoogte gehouden. Alles werd duidelijk uitgelegd. Ze zijn meedenkend en hebben de verkoop goed laten verlopen".

Verkocht

Tulshoek 29, Den Ham

"Wij zijn erg tevreden over Bouwhuis Makelaardij. We werden goed begeleid en op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen. Vriendelijk en vlot personeel met de juiste kennis".

Verkocht

van Alewijkstraat 2-G, Beerzerveld

Mevrouw van Dijk-van de Voorde
"Bij de aankoop van onze woning werden we ook geholpen door Bouwhuis Makelaardij. We hebben nu bij de verkoop ook bewust voor deze makelaar gekozen omdat Arjan destijds ook heel deskundig, eerlijk en betrokken is geweest. Ook tijdens het proces van verkopen was dit weer het geval en zijn we altijd meteen geholpen als we een vraag hadden. Karin en Daniëlle reageren bovendien ook altijd vrijwel direct, heel vriendelijk en betrokken".

Verkocht

Margrietstraat 11, Vroomshoop

"De makelaar luisterde heel goed en volgde onze wensen heel precies. Wij werden door hem en de medewerkers goed op de hoogte gehouden".

Verhuurd

Geesterenseweg 29, Vriezenveen

"Prima begeleiding en een grote inzet om te komen tot verhuur. Uitstekende advisering in het traject en ook ondersteuning vanuit het kantoor".

Verkocht

Henry Dunantstraat 1, Den Ham

Dhr. en Mevr. Veerbeek
Wij zijn altijd door jullie deskundig geïnformeerd en op een plezierige wijze geholpen.

Verkocht

Wingerd 34, Vroomshoop

Dhr. en Mevr. Verweij
"Wij hebben geen moment spijt van onze keuze om met Bouwhuis Makelaardij in zee te gaan. Geen wollige verhalen, maar een nuchtere en reële kijk op de lokale huizenmarkt. Een prima begeleiding vanaf de eerste kennismaking t/m de verkoop. Duidelijke afspraken over het traject. Goede presentatie van ons huis op het Internet.
Altijd een directe en heldere terugkoppeling na de bezichtiging. Wij zijn keurig op de hoogte gehouden van alle stappen en statussen in het verkoopproces. Ook het contact met de kopers, dat via de makelaar liep, was een plezierige ervaring.
Kortom Bouwhuis Makelaardij krijgt van ons een welverdiende pluim!"

Verkocht

Vlasakkers 23, Vroomshoop

Mevr. Meijer
"Het contact was prima, goede service en snel met reacties. Zowel per mail als telefonisch prima contact".

Verkocht

Schoolstraat 70, Geerdijk

Dhr. Veurink
"Vlot contact met alle mensen die bij het makelaarskantoor werken. Fijn in omgang, niet langdradig. Zouden we weer een woning verkopen, dan zeker via dit kantoor". 

Verkocht

Hoofdweg 71, Westerhaar

E.M. Leenards
"Hele Fijne Makelaar! Geen poespas of gekkigheid gewoon iemand van het volk. Weet goed wat er speelt, houdt rekening met je wensen en is eerlijk.

Ik beveel dit Makelaarskantoor dan ook zeer aan!
Ga zo door en blijf met beide benen op de grond want er is niks vervelender dan iemand voor je te hebben die zich boven de rest verheven voelt!"

Verkocht

Constantijnstraat 35, Vroomshoop

Dhr. en Mevr. Kosters
"Het contact met de makelaar was super. Wij zijn van alle nieuwtjes op de hoogte gehouden. Met zowel de koop als verkoop van onze nieuwe en huidige woning".

Verkocht

Hagelstege 25, Den Ham

Mevr. Zwiers-Makkinga
"Bouwhuis Makelaardij uit Vroomshoop is een waardevolle makelaar, deskundig en vol enthousiasme. Goede fijne communicatie. We werden goed op de hoogte gehouden over alle ontwikkelingen door makelaar Harry Zwiers, en Karin en Daniëlle van kantoor.
Mooie samenwerking ook met fotograaf Harry Velding die ons huis perfect mooi heeft vastgelegd met mooie 3D Foto’s waardoor het mogelijk werd een digitale rondleiding door ons huis te maken.
Meer dan tevreden over onze samenwerking met Bouwhuis."

Verkocht

Magelerweg 14, Den Ham

Dhr. Omvlee
"Wij willen iedereen bij Bouwhuis makelaardij bedanken voor de perfecte vriendelijke afwikkeling van de verkoop van ons huis.
Het fijne aan dit kantoor is dat wat men zegt ook 100% in de praktijk wordt nagekomen, en dat maakt nu het verschil met andere kantoren, echt een aanrader voor iedereen die zonder stress hun huis willen verkopen."

Verkocht

Europa-Ring 178, Wierden

Gerran Protzman
"We zijn zeer goed geholpen bij zowel de verkoop van ons huis als het afsluiten van de hypotheek voor onze nieuwe woning. Daarnaast hebben we het contact met alle medewerkers van het kantoor als zeer prettig ervaren. In het bijzonder gaat onze dank uit naar Harry voor zijn begeleiding en advies! Voor ons staat Bouwhuis Makelaardij & Hypotheken voor deskundigheid, snel handelen en persoonlijke aandacht".

Verkocht

Stoppelland 75, Wierden

Dhr. de Haan
"Bouwhuis makelaardij heeft ons zeer kundig geholpen met de verkoop van ons huis. .

Goede begeleiding door Harry. Informatievoorziening en begeleiding is vanuit het kantoor erg goed geregeld door Karin en Daniëlle."

Verkocht

van Alewijkstraat 2-A, Beerzerveld

Familie Bink
"Het contact dat wij met de makelaar hadden was uitstekend.
Alles werd goed uitgelegd hoe de verkoop zou gaan.
Afspraken werden goed nagekomen en omdat het een klein team is weten ze direct wie je bent als je telefonisch contact zoekt.
Als je een makelaar zoekt hoef je niet lang te zoeken, gewoon Bouwhuis nemen".

Verkocht

Van Alewijkstraat 2-H, Beerzerveld

Dhr. Schippers
"De verkoop liep lekker vlot, was niks te klagen. Alles was goed."

Verkocht

Drift 2, Den Ham

Dhr. ter Bekke
"Zowel de makelaar als het kantoor personeel zeer behulpzaam en goede kennis van zaken. Zal zeker Bouwhuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV aanbevelen bij andere aspirant kopers of verkopers van onroerend goed."

Verkocht

't Sumpel 22, Den Ham

H. van Beesten-ten Brinke
"Makelaar met goede kennis van zaken. Heeft mij fantastisch begeleid. Ze helpen waar nodig. Ik kan iedereen deze makelaar aanbevelen. Dan kun je verkopen of kopen zonder je ergens zorgen over te maken".

Verkocht

Braamhoek 10, Vroomshoop

Dhr. G.K. Staarman
"Bouwhuis Makelaardij heeft vanaf het begin tot het eind perfecte begeleiding geboden bij het verkopen van het huis. Ook hebben we een nieuw te bouwen huis gekocht en de begeleiding van Bouwhuis hierbij was ook erg sterk! Mocht je een huis willen kopen en/of verkopen, dan is Bouwhuis de ideale makelaar. Ze begeleiden je namelijk bij elke stap in het proces en bekijken alle mogelijkheden."

Verkocht

De Mute 59, Den Ham

Dhr. Uiterwijk
"Zeer toegankelijke makelaar - steeds prima contact waarbij alle tijd werd genomen - goed advies voorafgaand aan de verkoop en tijdens de verkoopperiode - luisterend oor - open communicatie - op het juiste moment werden knopen doorgehakt."

Verkocht

Hallerhoek 6, Den Ham

Mevrouw Timmer
"Het contact en de afhandelingen waren goed . Voor vragen of advies konden we altijd terecht . Verder niks aan toe te voegen".

Verkocht

Flierakkers 46, Vroomshoop

Dhr. R. de Lange
"Wij hebben zowel onze eigen woning verkocht als onze nieuwe woning gekocht bij Bouwhuis. Wij vinden de deskundigheid van hen erg goed en het overleg is altijd prettig. Ze hebben een goede lokale kennis en een goede bereikbaarheid".

Verkocht

Aan 't Spoor 3, Vroomshoop

Dhr. Fokkert
"Goed en vriendelijk contact, huis naar onze tevredenheid en wensen verkocht. Makkelijk benaderbaar omdat je er zo langs kunt gaan".

Verkocht

Nijboerstraat 13, Beerzerveld

Dhr. Vorderhake
"Het contact met de makelaar en kantoor personeel verliep zeer prettig heel beleefd en reageerde snel op onze vragen. Wij bevelen iedereen Bouwhuis makelaardij".

Verkocht

Leeuwerikhof 1, Vroomshoop

Mevr. ter Burg
"Het contact met de makelaar verliep goed. Zowel persoonlijk als via de mail.
Alles verliep boven verwachting".

Verkocht

Kerkpad 15, Den Ham

Mevr. Ribberink
"Goede begeleiding, service en contact met de makelaar bij de verkoop van onze woning. De verkoop is vlot verlopen".

Verkocht

De Kamp 32, Vroomshoop

Mevr. L. Schuurhuis
"We hebben Bouwhuis ervaren als een heel fijne makelaar. Duidelijke communicatie en Arjan stond altijd klaar als we vragen hadden. Zowel ons huis verkocht via Bouwhuis als een nieuwe woning aangekocht."

Verkocht

Plantsoen 49, Vroomshoop

Mevrouw Drenthen
Wij zijn als zussen super begeleid bij de verkoop van het huis van onze (inmiddels helaas beide overleden) ouders. Harry heeft ons geholpen met de verkoop hij is secuur wat betreft de regelzaken en overlegd alles netjes met ons. Geeft goeie adviezen! De dames Karin en Daniëlle zijn ook erg vriendelijk aan de telefoon maar ook op kantoor. Al met al zijn wij dus ook zéér tevreden!
Onze dank is dan ook groot!

Verkocht

Noorderweg 36, Vroomshoop

Mevr. H.C. Judt Gardolinski
"Bouwhuis is een super makelaardij met een super team! Altijd bereikbaar, behulpzaam, deskundig en attent".

Verkocht

De Entergraven 35, Westerhaar-Vriezenveensewijk

Dhr. Janse
We werden bijzonder goed overal van op de hoogte gehouden regelmatig werd er persoonlijk gebeld top!

Verkocht

Heidestraat 3, Westerhaar-Vriezenveensewijk

Mevr. Jansen
Bouwhuis Makelaardij heeft ons uitstekend geholpen en begeleid bij de verkoop van onze woning. Met een ruime ervaring en vakkennis hebben ze de verkoop van onze woning op zeer korte termijn weten te realiseren. Uitstekende communicatie waardoor je meteen weet waar je aan toe bent. Wij hebben het gehele proces als zeer prettig weten te ervaren.

Verkocht

Webbinkstraat 11, Westerhaar-Vriezenveensewijk

Mevr. N.M.J. Bruins
"Heel vlot, en duidelijk en een snelle reactie als er gemaild werd. En heel vriendelijk . Totaal geen spijt van onze keuze gehad."

Verkocht

Constantijnstraat 27, Vroomshoop

Mevr. Stoel-Bos
Wij waren zeer verrast door de snelheid, duidelijkheid en vriendelijkheid van dit makelaarsteam. Alles werd snel opgepakt en duidelijk afgestemd en toegelicht. We werden continu op de hoogte gehouden van de stand van zaken, data en tijdstippen en kregen zelfs tips waar we aan moesten denken. Een begeleiding die je als klant echt nodig hebt en die echt het verschil maakt.

Verkocht

Leliestraat 37, Westerhaar-Vriezenveensewijk

Mevr. Bos
Makelaardij Bouwhuis is een fijn makelaarskantoor! Meedenkend personeel en duidelijk in taal.
En bieden goede service!

Verkocht

Lindenlaan 56, Vroomshoop

Dhr. Meijer
"Bekwame makelaar welke ons overal goed en vakkundig van informatie hebben voorzien en zeer duidelijke communicatie met ons hebben gevoerd."

Verkocht

Plantsoen 42, Vroomshoop

Dhr. ter Harmsel
"Bouwhuis makelaardij heeft ons perfect geholpen met de verkoop van de woning.
En heeft voorzien van goed advies.
Vooral doorgaan zo."

Verkocht

Westeinde 489-a, Vriezenveen

Dhr. Bravenboer
"Zeer attente makelaar weet goed waar hij over praat is discreet en zeer nauwkeurig,
geeft goed advies en weet goed met mensen om te gaan."

Verkocht

Bremlaan 6, Vroomshoop

Dhr. J.D.L. Ekkel
"Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen.
Alles verliep zeer voorspoedig, goeie tips en adviezen gekregen."

Verkocht

Emmastraat 8, Vroomshoop

Dhr. van Dijk
"Plezierige samenwerking met oog voor de belangen van verkoper en koper. Snelle communicatie en goede bereikbaarheid."

Verkocht

Prins Clausstraat 58, Vroomshoop

Dhr. J.M. Meupelenberg
"Contact zeer goed wordt goed op de hoogte gehouden
We zijn erg tevreden met de gang van zaken.

Kort om een zeer goede partij om mee samen te werken."

Verkocht

Hammerweg 43, Vroomshoop

Dhr. Vermaat
"Ik vond met name de terugkoppeling na een bezichtiging erg prettig. De makelaar hield me goed op de hoogte van wat kijkers over de woning vertelden. Ook vond ik de bereikbaarheid en advisering goed en erg prettig. Kortom ik ben zeer tevreden over deze makelaar!"

Verkocht

Braamhoek 16, Vroomshoop

Dhr. B.J. Staman
"Zeer tevreden over Bouwhuis Makelaardij zowel bij de verkoop als de aankoop van de woning! Het contact verliep goed en was duidelijk!"

Verkocht

Kloosterstraat 14, Sibculo

Dhr. Veenboer
"Heel tevreden over dit kantoor , hele deskundige mensen, weten waar ze het over hebben, super vriendelijk, en komen de afspraken ook na. Altijd snel en goed bereikbaar . Staan open voor overleg.
Dus echt toppie.
Bedankt voor de goede samenwerking."

Verkocht

Boekweitakkers 17, Vroomshoop

Dhr. H.J. Bos
"Erg fijn makelaarskantoor.

Vakkundige mensen die altijd voor de klanten klaar staan.

Grote aanrader!!"

Verkocht

Frederik Hendrikstraat 16, Vroomshoop

Dhr. Peters
"Wij zijn zeer tevreden over Bouwhuis Makelaardij. Tijdens het gehele traject zijn wij keurig en volledig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.
Bouwhuis Makelaardij heeft ons de zorgen uit handen genomen om aan de andere kant van het land ons huis te verkopen.
Wij willen Bouwhuis Makelaardij dan ook van harte aanbevelen. Dank jullie wel…!"

Verkocht

Tachtig Bunderweg 12-a, Sibculo

Dhr. Bakhuis
"Wij konden ons geen betere makelaar treffen dan Bouwhuis Vroomshoop.
Goed advies en regelmatig contact gehad.
Als je iets wilde weten kon je altijd contact opnemen en werd je netjes behandeld door Bouwhuis in zijn geheel, met de assistente en de beide mannen Harry en Arjan.
Harry Zwiers bedankt voor alles."

Verkocht

Prins Clausstraat 20, Vroomshoop

Dhr. Aufderhaar
"Duidelijk, vriendelijk, goed contact! Al met al zeer tevreden. We raden Bouwhuis aan bij mensen die hun huis gaan verkopen."

Verkocht

Wicher Hentostraat 15, Marienberg

Dhr. van der Veen
"Een huis (ver) kopen, dat doe je niet zomaar. Gelukkig kwamen we in contact met Bouwhuis Makelaardij. Ze hebben de aankoop van ons nieuwe huis gedaan plus de verkoop en financiering! Ze komen hun afspraken na, duidelijke informatie en hebben ons echt ontzorgt! Een fantastisch team! Arjan, Harry en Karin , jullie zijn een TOP TEAM!"

Verkocht

Kalmoes 18, Westerhaar-Vriezenveensewijk

Dhr. Toersche
"Het huis werd door Bouwhuis Makelaardij binnen een paar dagen verkocht. Het contact met de makelaar was zeer goed en de adviezen deskundig, maar niet dwingend. Altijd zeer goed bereikbaar en beschikbaar voor overleg. Kortom, wij zijn zeer tevreden!"

Verkocht

Laurier 1, Westerhaar-Vriezenveensewijk

Mevr. Derks
"Hebben al binnen een aantal weken ons huis verkocht. Zeer goed geholpen door bouwhuis makelaardij te Vroomshoop. Vriendelijk en oprecht, betrouwbaar. Waar wij hulp bij nodig hadden en of vragen hadden kon je op elk moment bij hun terecht. Zeer vriendelijk aan de lijn als je contact opnam met hun. Zou anderen mensen deze makelaar ook zeer aanbevelen."

Verkocht

Wigboldinck 57, Den Ham

Mevr. van Dommelen-Espeldoorn
"Juist in deze tijd waarin een huis zichzelf lijkt te verkopen, vonden wij het prettig gebruik te maken van de deskundigheid van Bouwhuis Makelaardij. Een huis aan- of verkopen zorgt voor een spannende en hectische tijd waarbij het erg fijn is dat deze makelaar de druk voor je van de ketel haalt.
Wij zochten een makelaar die voor ons als verkoper doet wat hij moet doen, maar ook zeker voor de (potentiële) koper open en transparant moet zijn.
Dat is met Bouwhuis Makelaardij absoluut gelukt!"

Verkocht

Tonnendijk 24-a,c 26, Vroomshoop

Mevr. Hingstman
"Ik ben super gelukkig met het team van Bouwhuis makelaars.
Heel goed geholpen en altijd duidelijk in de gesprekken.
De verkoop was heel snel rond dus beter kan niet.
Dank je wel Team Bouwhuis."

Verkocht

Welhaak 48, Vriezenveen

Dhr. Folbert
"Alles was zeer goed en duidelijk geregeld van het begin tot het eind. Altijd erg vriendelijk. Dus een aanrader in de omgeving van Twenterand."

Verkocht

Plantsoen 36, Vroomshoop

Dhr. van den Berg
"Het contact tussen beiden verliep goed. Ook werd er met ons mee gedacht over bepaalde zaken wat wij als prettig hebben ervaren."

Verkocht

Lambertinck 3, Den Ham

Dhr. Grimme
"Zeer deskundige en correcte afwikkeling van de verkoop van mijn moeders huis.
Een aanrader.
Met groet familie Grimme."

Verkocht

Spoorstraat 2-06, Daarlerveen

Mevr. Verzendaal
"Deze makelaar zet net dat stapje extra voor je, ze denken mee en daardoor doen ze meer dan je verwacht."

Verkocht

De Kamperfoelie 10, Vroomshoop

Mevr. Toonstra
"Afspraken en contact verliep goed.
Begeleiding en bereikbaarheid ook zeer goed.
Zeker aan te bevelen."

Verkocht

Constantijnstraat 123, Vroomshoop

Mevr. Niks-Drenth
"Wij vonden het heel prettig dat Bouwhuis Makerlaardij ons goed op de hoogte hield van alle ontwikkelingen.
Een fijne makelaar die onze woning binnen 3 weken kon verkopen en ook nog voor een hogere prijs dan de vraagprijs! Wij zijn heel tevreden."

Verkocht

Julianastraat 91, Vroomshoop

Dhr. D. Bos
"Alles liep op rolletjes. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Reageerde heel snel op mijn gestelde vragen. Geen negatieve ervaringen gehad."

Verkocht

Plantsoen 46, Vroomshoop

Mevr. van den Brink-Seinen
"Alles is netjes geregeld door Harry. Karin en Daniëlle zijn ook heel vriendelijk en behulpzaam. Ze reageren ook snel waardoor zaken vlot verlopen."

Verkocht

Roggestraat 33, Den Ham

Mevr. Dijkman
"Bouwhuis Makelaardij:

- Duidelijke communicatie

- Betrokkenheid

- Geen ingewikkelde papieren

- Vlotte afwerking."

Verkocht

Prins Clausstraat 4, Vroomshoop

Mevr. Folbert
"Contact met de makelaar was prima en duidelijk. Ze hielden ons goed op de hoogte." 

Verkocht

Vierde Blokweg 14, Vroomshoop

Mevr. Ribberink-Willems
"Ik ben overal erg goed mee geholpen. Ze hadden alle tijd en ik kon altijd snel terecht met mijn vragen. Ik ben super tevreden!"

Verkocht

Webbinkstraat 87, Westerhaar-Vriezenveensewijk

Dhr. R. de Graaf
"Alles werd prima geregeld. Als er wat geregeld moest worden word je gelijk op de hoogte gesteld. Zelf weinig omkijken naar. Ik zou deze makelaar aanbevelen."

Verkocht

Gozem Gritterstraat 3, Daarlerveen

Dhr. J. C. Hotting
"De eerste ontmoeting met Arjan Withaar van Makelaar Bouwhuis verliep spontaan. In korte tijd gaf Arjan een duidelijk overzicht m.b.t. de zaken die tot de verkoop van ons huis te verwachten waren. Vanaf dat moment is er steeds constructief gewerkt. Bijgestaan door twee zeer accurate vakkundige dames werden wij op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Mede door deze goede ondersteuning konden wij ons huis binnen een redelijke tijd verkopen. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!"

Verkocht

Derde Blokweg 10, Vroomshoop

Dhr. Reinink
"Wij hebben een hele plezierige ervaring met Bouwhuis Makelaardij, met de verkoop van onze woning. Zeer correct en we werden heel goed geïnformeerd. Dankjewel Arjan, Harry, Karin en Daniëlle."

Verkocht

Nieuwstraat 22, Vroomshoop

Dhr. J. Sluijer
"Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Goede kennis van zaken en fijne mensen om mee te werken, ze geven altijd een mailtje wat de gang van zaken is en zijn eerlijk. Ik heb er goede ervaring mee". 

Verkocht

Grachtstraat 22, Sibculo

Dhr. J. Schutte
"Heldere, duidelijke communicatie. Afspraken worden nagekomen. Goede kennis van de omgeving waar men actief is. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!" 

Verkocht

Lindenlaan 19, Vroomshoop

Mevr. Wind
"Bouwhuis heeft ons van begin tot eind geholpen met de verkoop van onze woning! Geweldig hoe ze dit gedaan hebben. Elke keer goed geïnformeerd door Karin wanneer er nieuwtjes waren. Ook wanneer er even niets te melden viel probeerden ze contact te houden en te laten weten dat ze met dingen bezig waren. Bij ons duurde het wat langer omdat de koper zijn eigen huis nog moest verkopen maar zij hebben het contact altijd warm gehouden. Wij zijn onwijs blij dat Bouwhuis ons heeft geholpen bij de verkoop van onze woning."

Verkocht

Watermunt 4, Vroomshoop

Dhr. Timmerman
"Ja dit is een makelaar die alles in de puntjes verzorgd! Echt veel dingen meegemaakt met andere makelaars. Maar ik beveel echt iedereen deze makelaar aan! Zorgvuldig en menselijk! Echt aanrader!"

Verkocht

Fortwijk 1-a, Geerdijk

Dhr. Riezebos
"Contact makelaar en makelaarskantoor (back office) was prima! De makelaar heeft uitgebreid de tijd genomen met potentiele kopers o het object door te lopen. Het huis is aan de eerste kijkers na een tweede bezichtiging verkocht, dus meer kan ik hier niet over zeggen.. De communicatie is altijd prima geweest wat ons betreft. Voor wat betreft de prijs: Wij zijn in het zuiden thans op zoek naar een andere woning en aldaar liggen de prijzen van de makelaars lager. Dit komt door het grote huizenaanbod en de prijs van de huizen versus een zeer groot aanbod aan makelaars.. Dat is in de regio Geerdijk/ Vroomshoop anders. desalniettemin een prima makelaar en zeker een aanrader! Bouwhuis laat de grote concurrent in Vroomshoop ver achter zich door een echter professionele opstelling en altijd een "heer" te blijven tegenover zijn klanten."

Verkocht

Molenstraat 10-a, Den Ham

Mevr. J.M. van Ede-van der Heide
"Ondanks de corona perikelen was het contact heel goed. Bij afwezigheid van vaste contactpersoon werd dit super opgevangen door de collega's.
Prijsstelling zeer reel en in overleg gekozen.

Fijn kantoor!!"

Verkocht

De Sluis 27, Vroomshoop

Dhr. N. Potijk
"Het contact was vriendelijk ,en zeer goed op de hoogte van de markt in de regio.
Vakmensen met een groot netwerk aan cliënten, ambtenaren en specialisten.
Leuk team met een gezonde ambitie om het je naar de zin te maken zonder vage
beloftes, gewoon een eerlijk kantoor!"

Verkocht

Kosterskamp 9, Den Ham

Mevr. Bosch
"Ons huis snel verkocht via Bouwhuis Makelaardij. Duidelijke informatie voorafgaand door de makelaar. Correcte verkoopbegeleiding en verslaggeving van bezichtigingen. Duidelijke communicatie via mail van voortgang. Hartelijk dank voor de prettige samenwerking!"

Verkocht

Weelinckbroek 8, Den Ham

Mevr. van den Berg
"Zeker in het begin toen er weinig tot geen belangstelling was, is houding van de makelaar te veel afwachtend. Heeft een zeer prettige manier om met mensen om te gaan, deze voelen zich gauw op hun gemak! Al met al een heel prettige samenwerking!"