Beoordelingen

-Henri Jansen-

"Ze denken zoals de mensen, kopers en verkopers denken."

 

-Gertjan en Gineke Bosch-

"Ons huis snel verkocht via Bouwhuis Makelaardij. Duijdelijke informatie voorafgaand door de makelaar. Correcte verkoopbegeleiding en verslaggeving van bezichtigingen. Duidelijke communicatie via mail van voortgang. Hartelijk dank voor de prettige samenwerking!"

 

-Erik Timmerman-

"Ja dit is een makelaar die alles in de puntjes verzorgd! Echt veel dingen meegemaakt met andere makelaars. Maar ik beveel echt iedereen deze makelaar aan! Zorgvuldig en menselijk! Echt aanrader!"

 

-Anoniem- 

"Wij zijn erg tevreden over deze makelaar. Communicatie met het makelaarskantoor was ook naar alle tevredenheid. Ook mijn complimenten voor de presentatie van het huis door de fotograaf. De verkoop van het huis ging erg snel en i.v.m. mijn vakantie is er ook vroegtijdig door de makelaar nog een (voor)inspectie gedaan voor de daadwerkelijke oplevering."

 

-Dhr. Reinink-

"Wij hebben een hele plezierige ervaring met Bouwhuis Makelaardij, met de verkoop van onze woning. Zeer correct en we werden heel goed geïnformeerd. Dankjewel Arjan, Harry, Karin en Daniëlle."

 

-Anoniem-

"Snelle en duidelijke communicatie. Professionele begeleiding en bemiddeling. Makelaar die staat voor zijn klant." 

 

-J. Schutte- 

"Heldere, duidelijke communicatie. Afspraken worden nagekomen. Goede kennis van de omgeving waar men actief is. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!" 

 

-Dhr. J. Sluijer-

"Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Goede kennis van zaken en fijne mensen om mee te werken, ze geven altijd een mailtje wat de gang van zaken is en zijn eerlijk. Ik heb er goede ervaring mee". 

 

-Dhr. J.C. Hotting-

De eerste ontmoeting met Arjan Withaar van Makelaar Bouwhuis verliep spontaan. In korte tijd gaf Arjan een duidelijk overzicht m.b.t. de zaken die tot de verkoop van ons huis te verwachten waren. Vanaf dat moment is er steeds constructief gewerkt. Bijgestaan door twee zeer accurate vakkundige dames werden wij op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Mede door deze goede ondersteuning konden wij ons huis binnen een redelijke tijd verkopen. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

 

- dhr. R. de Graaf-

Alles werd prima geregeld. Als er wat geregeld moest worden word je gelijk op de hoogte gesteld. Zelf weinig omkijken naar. Ik zou deze makelaar aanbevelen.

 

- Anoniem - 

Ik ben altijd goed geïnformeerd op alle gebieden, verkoopproces, verloop bezichtigingen, contact met potentiële kopers. Zeer deskundig en goede kennis van de markt.

 

 - Mevr. van den Berg -

 Zeker in het begin toen er weinig tot geen belangstelling was, is houding van de makelaar te veel afwachtend. Heeft een zeer prettige manier om met mensen om te gaan, deze voelen zich gauw op hun gemak! Al met al een heel prettige samenwerking!

 

 - Mevr. Ribberink-Willems -

Ik ben overal erg goed mee geholpen. Ze hadden alle tijd en ik kon altijd snel terecht met mijn vragen. Ik ben super tevreden! 

 

- Mevr. Folbert - 

Contact met de makelaar was prima en duidelijk. Ze hielden ons goed op de hoogte. 

 

- Mevr. Dijkman -

Bouwhuis Makelaardij:-

Duidelijke communicatie

Betrokkenheid

Geen ingewikkelde papieren

Vlotte afwerking. 

 

- Mevr. van den Brink-Seinen -

Alles is netjes geregeld door Harry. 

Karin en Daniëlle zijn ook heel vriendelijk en behulpzaam. Ze reageren ook snel waardoor zaken vlot verlopen. 

 

- Dhr. J.D.L. Ekkel -

Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Alles verliep voorspoedig, goede tips en adviezen gekregen. 

 

- Dhr. van Dijk -

 Plezierige samenwerking met oog voor belangen van verkoper en koper. Snelle communicatie en goede bereikbaarheid.

 

- Anoniem -

Luisteren goed naar wat je wensen zijn. Altijd klantvriendelijk en oplossing gericht meedenken. Makkelijk te bereiken en staan je altijd goed te woord. 

 

- Dhr. J.M. Meupelenberg -

Contact zeer goed, wordt goed op de hoogte gehouden. We zijn erg tevreden met de gang van zaken. Kortom een zeer goede partij om mee samen te werken. 

 

- Anoniem - 

De heer Withaar heeft ons goed geholpen. Correcte informatie en zeer betrouwbaar. We vonden de samenwerking erg prettig. 

 

- Anoniem -  

 Contact was prima met de makelaar, we werden keurig op de hoogte gehouden over de bezichtigingen. Dit zorgde voor een snelle verkoop van onze woning. Kortom we zijn zeer tevreden over Bouwhuis Makelaardij in Vroomshoop.

 

- Dhr. Vermaat -

Ik vond met name de terugkoppeling na een bezichtiging erg prettig. De makelaar hield me goed op de hoogte van wat kijkers over de woning vertelden. Ook vond ik de bereikbaarheid en advisering goed en erg prettig. Kortom ik ben zeer tevreden over deze makelaar! 

 

- Anoniem -

De begeleiding naar de verkoop van mijn huis verliep erg goed. Toen mijn huis te koop stond was de verkoop zo geregeld.

 

- Anoniem -  

Zeer punctueel en duidelijke afspraken. Ook complimenten voor het secretariaat, goede cummunicatie. Kortom zeer tevreden. 

 

- Dhr. B.J. Staman -

Zeer tevreden over Bouwhuis Makelaardij zowel bij de verkoop als de aankoop van de woning! Het contact verliep goed en was duidelijk! 

 

- Anoniem -

Het contact is goed. Krijgt overal een berichtje van. Wordt goed op de hoogte gehouden met alles. Zijn zeer vriendelijk. 

 

 - Anoniem -

Het contact met de makelaar was plezierig. Hoewel ik pech had met een aantal potentiële kopers werd mijn huis tegen een aanvaardbare prijs verkocht. Ik heb al eens eerder een huis via Bouwhuis aangekocht of verkocht en telkens ging het goed. Petje af voor de mensen die dit kleinschalige kantoor een betrokken uitstraling geven. 

 

- Dhr. Veenboer -

Heel tevreden over dit kantoor, hele deskundige mensen, weten waar ze het over hebben, super vriendelijk en komen de afspraken ook na. Altijd snel en goed bereikbaar. Staan open voor overleg. Dus echt toppie! Bedankt voor de goede samenwerking. 

 

- Dhr. van der Veen - 

We hebben ons droomhuis gevonden dankzij Bouwhuis Makelaardij! Vrieling uit Hardenberg had hem in de verkoop. Bezichtiging aangevraagd en of ze ons huis ook in de verkoop wilden doen plus de financiering. Geen reactie, slechte communicatie, niet teruggebeld worden en ga maar door. Daar stond ons droomhuis dan, we waren de enigste kijkers en stond al ruim 2 maanden te koop.

En toen Bouwhuis Makelaardij gebeld! Ze kwamen de volgende dag meteen voor een gesprek, ze hebben alle geregeld, de aankoop, de verkoop en de financiering! Binnen 3 weken was ons huis verkocht. Wat een teamwork van Bouwhuis Makelaardij Vroomshoop. Arjan, Harry en Karin: hartstikke bedankt!! 

 

- Dhr. H.J. Bos -

Erg fijn makelaarskantoor. Vakkundige mensen die altijd voor de klanten klaar staan. Grote aanrader!! 

 

- Dhr. Bakhuis -

Wij konden ons geen betere makelaar treffen dan Bouwhuis Vroomshoop. Goed advies en regelmatig contact gehad. Als je iets wilde weten kon je altijd contact opnemen en werd je netjes behandeld door Bouwhuis in zijn geheel, met de assistente en de beide mannen Harry en Arjan. Harry Zwiers bedankt voor alles. 

 

- Fam. Derks -

Onze beoordeling voor Bouwhuis Makelaardij is: zeer vriendelijk en we zijn goed door hun geholpen. Hebben alles goed kunnen overleggen. Zijn oprecht en eerlijk. 

 

- Dhr. Aufderhaar -

Duidelijk, vriendelijk, goed contact! Al met al zeer tevreden. We raden Bowhuis aan bij mensen die hun huis gaan verkopen. 

 

- dhr. Peters -

Wij zijn zeer tevreden over Bouwhuis Makelaardij. Tijdens het gehele traject zijn wij keurig en volledig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Bouwhuis Makelaardij heeft ons de zorgen uit handen genomen om aan de andere kant van het land ons huis te verkopen. Wij willen Bouwhuis Makelaardij dan ook van harte aanbevelen. Dank jullie wel.....! 

 

- Dhr. van der Veen -

Een huis (ver)kopen, dat doe je niet zomaar. Gelukkig kwamen we in contact met Bouwhuis Makelaardij. Ze hebben de aankoop van ons nieuwe huis gedaan plus de verkoop en financiering! Ze komen hun afspraken na, duidelijke informatie en hebben ons echt ontzorgt! Een fantastisch team! Arjan, Harry en Karin, jullie zijn een TOP TEAM! 

 

- Dhr. Toersche -

Het huis werd door Bouwhuis Makelaardij binnen een paar dagen verkocht. Het contact met de makelaar was zeer goed en de adviezen deskundig, maar niet dwingerd. Altijd zeer goed bereikbaar en beschikbaar voor overleg. Kortom, wij zijn zeer tevreden! 

 

- Mevr. Derks -

Hebben al binnen een aantal weken ons huis verkocht. Zeer goed geholpen door Bouwhuis Makelaardij te Vroomshoop. Vriendelijk en oprecht, berouwbaar. Waar wij hulp bij nodig hadden en of vragen hadden kon je op elk moment bij hun terecht. Zeer vriendelijk aan de lijn als je contact opnam met hun. Zou andere mensen deze makelaar ook aanbevelen. 

 

- Anoniem -

Goed contact. Betrokken met klant. Gedreven en gepassioneerd. Meedenkend in oplossingen, maar ook duidelijk in communicatie over risico's voor de klant, ter bescherming. Er wordt tijd voor je gemaakt, en je voelt je er welkom. 

 

- Mevr. van Dommelen-Espeldoorn-

Juist in deze tijd waarin een huis zichzelf lijkt te verkopen, vonden wij het prettig gebruik te maken van de deskundigheid van Bouwhuis Makelaardij. Een huis aan- of verkopen zorgt voor een spannende en hectische tijd waarbij het erg fijn is dat deze makelaar de druk voor je van de ketel haalt. Wij zochten een makelaar die voor ons als verkoper doet wat hij moet doen, maar ook zeker voor de (potentiële) koper open en transparant moet zijn. Dat is met Bouwhuis Makelaardij absoluut gelukt! 

 

- Anoniem -

 Ik ben super gelukkig met het team van Bouwhuis Makelaars. Heel goed geholpen en altijd duidelijk in de gesprekken. De verkoop was heel snel rond dus beter kan niet. Dan je wel Team Bouwhuis.

 

- Dhr. van den Berg -

Het contact tussen beiden verliep goed. Ook werd er met ons mee gedacht over bepaalde zaken wat wij als prettig hebben ervaren. 

 

- Dhr. Folbert -

Alles was zeer goed en duidelijk geregeld van het begin tot het eind. Altijd erg vriendelijk. Dus een aanrader in de omgeving van Twenterand. 

 

- Dhr. Potijk -

Het contact met de makelaar was heel prettig, maken hele mooie foto's met een drone waardoor het huis beter/mooier in beeld kwam. Vandaar dat we 45 bezichtigingen hebben gehad! 

 

- Dhr. Grimme -

Zeer deskundige en correcte afwikkeling van de verkoop van mijn moeders huis. Een aanrader! 

 

- Anoniem -

Contacten waren prima en begripvol voor onze situatie. En ook de administratieve ondersteuing was zeer correct en accuraat. Alles is netjes en correct verlopen. 

 

 - Mevr. Verzendaal -

Deze makelaar zet net dat stapje extra voor je, ze denken mee en daardoor doen ze meer dan je verwacht.