15 luxe koopappartementen op een markante locatie in Vroomshoop

Een nieuwe woonbeleving in hartje Vroomshoop!

Geniet van een nieuwe woonbeleving in één van de 15 levensloopbestendige koopappartementen in Oranjehoek in hartje Vroomshoop. Ruimte en rust of juist reuring op de momenten wanneer u dat wenst. Op één van de meest markante locaties van Vroomshoop, aan het Oranjeplein, wordt het luxe appartementencomplex Oranjehoek gerealiseerd. 15 hoogwaardig afgewerkte koopappartementen met royale balkons, luxe keuken en badkamer, privé parkeerplaats en een eigen berging. Luxe en comfortabel, dat is duurzaam wonen in Oranjehoek.

Het complex heeft drie bouwlagen met 3 appartementen op de begane grond, 6 op de eerste verdieping en 6 op de tweede verdieping. De appartementen worden verwarmd door middel van een warmptepomp met vloerverwarming. Een gasaansluiting in deze appartementen is daarom niet aanwezig. U geniet dan ook van zeer lage energiekosten. Hiermee voldoen de koopappartementen aan de doelstelling van de overheid om in Nederland in 2050 gasloos te zijn.

Enkele kenmerken:

* levensloopbestendig en duurzaam;

* gasloos en energiezuinig;

* 64 tot 113 m² oppervlakte;

* luxe keuken en badkamer;

* ruim balkon met heerlijk uitzicht;

* eigen berging en privé parkeerplaats.

Koopprijs vanaf € 197.500,-- tot € 335.000,-- v.o.n.

Indicatie servicekosten vanaf € 150,00 tot € 273,00 per maand.

Voor nadere informatie over dit prachtige project kunt u contact met ons kantoor opnemen. U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Wingerd 3 in Vroomshoop maar u kunt ons ook bellen voor een afspraak bij u thuis. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0546-642771 

Ook voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling en/of hypotheekscan bent u bij ons aan het juiste adres!

    

 

 

 

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0546-642771 of via de mail: info@bouwhuismakelaardij.nl