Beschrijving

Aan ruimte geen gebrek bij deze volumineuze moderne 2-onder-1-kap woning met garage! 
Deze woning is gelegen in een rustige woonwijk op een kavel van 210 m² eigen grond. In 2022 is de gehele begane grond voorzien van een nieuwe laminaatvloer. 

Begin augustus 2022 worden er 9 glas-glas zonnepanelen geplaatst  van het merk Jolywood (380WP) in combinatie met een Sunny Boy 3.0 omvormer. De zonnepanelen hebben een totaal van 3.420 WP, de verwachte opbrengst zal 3.223 kWh bedragen. Het glas-glas component zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit. Ze gaan langer mee, hebben een hogere opbrengst en hebben minder vermogensverlies over tijd, ten opzichte van glas-kunststof panelen. 

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een ruime badkamer aanwezig. De zolder is bereikbaar met een vaste trap waar de mogelijkheid aanwezig is voor het realiseren van een extra slaapkamer c.q. thuiswerkplek.

Kortom: hier kun je heerlijk ruimtelijk wonen in een woning welke van alle gemakken is voorzien!

Indeling

Entree, meterkast, modern wandcloset met fontein, garderobe, trapopgang, L-vormige living (ca. 35 m²), open keuken met tuindeuren naar terras en rechthoekige inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en kookeiland, achteringang.

Eerste verdieping

Overloop, 3 ruime slaapkamers, moderne badkamer met 2e wandcloset, ligbad, dubbele wastafel met ladekasten, douche met glazen douchedeur en drain.

Tweede verdieping

Bereikbaar met vaste trap naar zolderruimte met cv-opstelplaats, wasmachine-/droger aansluiting en warmte-terugwin-unit, voldoende bergruimte achter de knieschotten. Mogelijkheid om hier extra slaapkamers te realiseren c.q. thuiswerkplek.

Overige verdiepingen

Bijgebouwen:
- Garage met een afmeting van ca. 2,73  X 7,30 meter binnenwerks;
- Luifel boven voordeur met een afmeting van ca. 2.83 x 1.38 meter.

Bijzonderheden

Enkele wetenswaardigheden:
- Fundering voor bijkeuken is aanwezig;
- Begane grond voorzien van nieuwe laminaatvloer (2022);
- Begin augustus worden er 9 zonnepanelen geplaatst;
- Voorzien van energielabel A;
- Moderne keuken met (semi)kookeiland
- Luxe badkamer;
- Volledig geïsoleerd;
- Gelegen in een rustige woonwijk;
- Ideale gezinswoning!

Kenmerken