Omschrijving

Grenzend aan het centrum van het brinkdorp Den Ham ligt deze leuke hoekwoning met bijkeuken, overkapping en grote vrijstaande geïsoleerde schuur met zolderruimte.

Dit woonhuis is ruim van opzet en gelegen op een zeer ruime kavel van maar liefst 480 m2 eigen grond. Daarnaast heeft u uitzicht over het achtergelegen weideperceel welke (onder voorwaarden) ook gebruikt mag worden. Een unieke combinatie van het houden van dieren en wonen in het centrum van het dorp is hier mogelijk!

Benieuwd geworden naar deze woning? Bel ons dan voor een bezichtiging!

Indeling

Entree, trapopgang, trapkast/provisiekast, toilet met fontein, meterkast, half open keuken met rechthoekige inbouwkeuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, ruime rechthoekige doorzon woonkamer (ca. 32 m²) met parketvloer, vaste kast en schuurwerkplafond met sierlijsten, aangebouwde riante bijkeuken (in spouw) met extra keukenblok, opstelplaats voor de wasmachine/droger en grote kastenwand/provisiekast met schuifdeuren, achteringang.

Eerste verdieping

Overloop, 3 slaapkamers (waarvan 2 met vaste kasten en 1 met een wastafel), ruime badkamer met wastafel, 2e toilet en douche-inrichting met glazen bouwstenen muur.

Tweede verdieping

Bereikbaar met vaste trap naar overloop met bergruimte achter knieschot, zolderruimte met opstelplaats voor de CV-ketel en 4e afzonderlijke slaapkamer met radiator en bergruimte achter knieschotten en airco-installatie (koelen en verwarming).

Bijzonderheden

Bijgebouwen:

- overkapping aan bijkeuken gebouwd met een afmeting van ca. 3.90 x 5.00 meter.
- vrijstaande houten garage/schuur met houtstek en zolderruimte met een afmeting van ca. 5.75 x 8.50 meter.

Enkele wetenswaardigheden:

- Grenzend aan het centrum;
- Alle voorzieningen op loopafstand bereikbaar;
- Woonkamer voorzien van parketvloer en schuurwerkplafond;
- Handige, grote bijkeuken met extra keukenblok;
- 4e slaapkamer op 2e verdieping;
- Zeer ruime kavel van 480 m²;
- Op het zuiden gelegen achtertuin met uitzicht over weiland;
- Weideperceel (onder voorwaarden) te gebruiken voor eventueel het houden van dieren.

Kenmerken