Beschrijving

Op een werkelijk prachtige locatie, grenzend aan natuurgebied de Engbertsdijkvenen, omgeven door rust, ruimte en vrijheid, ligt deze vrijstaande woning met souterrain en vrijstaande paardenstallen/schuren. Ziet u zich hier al wonen en genieten van de natuur?

Het woonhuis is geheel onderkeldert en biedt zeer veel mogelijkheden. Zo is het souterrain geschikt als hobbyruimte, kantoor, praktijk aan huis of als extra slaapkamer. Naast het realiseren van een extra ruimte houdt u dan genoeg oppervlakte over voor de garage. Ook kunt u deze ruimte ombouwen tot bijvoorbeeld een fitness- of wellness-ruimte. 

De sfeervolle L-vormige woonkamer beschikt over een fraaie gashaard en biedt vanuit alle hoeken uitzicht op al het groen dat in de omgeving te vinden is.

Enthousiast geworden? Dan moet u dit unieke object zeker komen bekijken, laat u verrassen tijdens een bezichtiging!

Indeling

Woning is geheel onder-kelderd (ca. 8.40 x 6.35 meter) en via garagedeur van buitenaf en hal van binnen kan men deze ruimte bereiken. Hier is tevens de opstelplaats voor de cv-ketel en was-/drooggelegenheid. Ruimte kan gebruikt worden voor stalling van de auto en hobbyruimte, eventueel kan men deze ruimte ombouwen tot eventuele fitnessruimte of wellness-ruimte.

Eerste verdieping

Entree, meterkast, toilet met fontein, badkamer met wastafel, designradiator en douche-inrichting, trapopgang, toegangsdeur naar souterrain, dichte keuken met vaste kast en L-vormige inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, L-vormige woonkamer met houten vloerdelen en fraaie gashaard.

Tweede verdieping

Overloop met vaste kast, 2 slaapkamers welke beide zijn voorzien van een vaste kast. Daarnaast zijn beide slaapkamers voorzien van nieuwe kunststof kozijnen (draai-kiep) met extra geluidswerend HR++ glas.

Overige verdiepingen

Bijgebouwen:
- Paardenstal met een afmeting van ca. 5.10 x 2.45 meter.
- Schuur/stal met een afmeting van ca. 6.10 x 4.60 meter.

Bijzonderheden

Enkele wetenswaardigheden:
- prachtige locatie;
- grenzend aan natuurgebied Engbertsdijkvenen;
- nagenoeg gehele woning voorzien van HR++ beglazing;
- souterrain met veel mogelijkheden;
- 2 paardenstallen/schuren;
- tekening aanwezig van eventuele te realiseren uitbouw (destijds gunstig advies gekregen van gemeente).

Kenmerken