Bouwhuis heb je nodig ..... voor het aankopen van uw woning

Wij helpen u graag met het aankopen van uw woning.

Als aankoopmakelaar begeleiden en adviseren wij u bij het kopen van een woning, die bij een andere makelaar te koop staat. Daarbij zijn er twee mogelijke situaties:

1. U heeft uw droomhuis bij een andere makelaar te koop zien staan.
Het bezwaar is vaak dat u zelf niet voldoende kennis heeft en emotioneel betrokken bent bij de aankoop van het huis. Daarom is het verstandig u door ons als aankoopmakelaar te laten bijstaan. Wij weten of de vraagprijs reëel is, de woning technisch in orde is en wat de mogelijkheden van het bestemmingsplan zijn. Namens u voeren wij de onderhandelingen om de beste prijs en verdere voorwaarden voor u te realiseren. Kortom, wij begeleiden u vanaf het bezichtigen tot en met de overdracht bij de notaris. Met onze kennis en ervaring bent u ongetwijfeld beter af dan wanneer u zelf de onderhandelingen voert!

2. U heeft uw droomhuis nog niet gevonden
In dit geval kunt u een zoekopdracht bij ons plaatsen. Vooraf stellen we in een oriënterend gesprek vast wat uw exacte wensen zijn, zodat we doelgericht aan de slag kunnen.
Wij houden u persoonlijk of via e-mail op de hoogte van het relevante aanbod in uw zoekgebied. 

Zo kunnen we samen snel actie ondernemen. Uiteraard volgen we ook het aanbod van andere aanbieders.

Wij zijn al meer dan 40 jaar actief in Twenterand en omstreken. Onze makelaars kennen alle belangrijke ins en outs van deze regio: de plus- en minpunten van de wijken en de woningen, en de marktconforme prijzen. Met deze kennis zijn wij in staat u een goed advies voor de aankoop van uw woning te geven.

Vraag naar ons aantrekkelijke aankooptarief, al dan niet in combinatie met de verkoop van uw huidige woning. Wij leggen graag in een persoonlijk gesprek geheel vrijblijvend uit hoe het allemaal in zijn werk gaat.

U kunt hier een zoekopdracht plaatsen.

Bel gerust voor een afspraak naar 0546-642771