Bouwhuis heb je nodig ..... voor de verhuur van uw woning.

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste huurder.

Het verhuren van woonhuizen behoort eveneens tot ons dienstenpakket. Het vinden van een huurder is niet zo moeilijk, het vinden van de juiste huurder destemeer. Bouwhuis Makelaardij & Hypotheken is hier bij uitstek in getraind. Met de juiste kennis uit de markt en gedegen vooronderzoek naar een eventuele huurder door middel van diverse controles op identiteit, loonstrook en/of werkgeversverklaring wordt vooraf een screening gemaakt zodat u de huurder treft die u wenst.

Kort verhuren of lang verhuren we bespreken het vooraf met opdrachtgever en zoeken hierbij de juiste huurder die voldoet aan uw wensen.

Als wij niet direct een geschikte huurder hebben gevonden zijn er diverse internetsites waar wij uw woning kunnen aanbieden zodat veelal op korte termijn het woonhuis wordt verhuurd.

Als de huurtermijn ingaat zal de woning vooraf worden geïnspecteerd en zullen er foto's gemaakt worden om de staat van de woning vast te leggen. U weet altijd hoe de woning werd verhuurd en hoe deze dus ook weer moet worden opgeleverd aan verhuurder door huurder.

Benieuwd naar de verhuurmogelijkheden Klik dan hier of bel ons op 0546-642771!