De Sleutel

Nassaustraat, 7681 AE, Vroomshoop Project website
van € 223.000,- tot € 425.000,- v.o.n.

Beschrijving

Heerlijk wonen nabij centrum Vroomshoop.
Droom jij van een woning die meteen aanvoelt als thuis? Een plek waar je iedere dag lekker geniet van je welverdiende rust, maar ook alle voorzieningen bij de hand hebt? Dan stellen we je graag voor aan plan ‘De Sleutel’, gelegen in het mooie veendorp Vroomshoop. Vroomshoop is een plek die gelijk je hart verovert. Het dorp biedt je keuze uit de bekende supermarkten, meerdere bouwmarkten, bruisende sportverenigingen, levendige kinderopvanglocaties en diverse basisscholen. Het heeft een eigen middelbare school, een huisartsen- en tandartsenpraktijk, een treinstation en een multifunctionele sporthal met theater. Kortom: Vroomshoop is van alle markten thuis. De Sleutel ligt dicht bij het centrum van Vroomshoop, op loopafstand van winkels en andere basisvoorzieningen. Op deze sfeervolle plek stond vroeger schoolgebouw De Sleutel. Hier realiseren we 9 levensloopbestendige woningen en 12 startersappartementen. Op deze website vertellen we met plezier en met trots over de nieuw te bouwen woningen en appartementen.

Kwaliteit in al zijn facetten
Op de kruising van de Nassaustraat en de Koningin Beatrixlaan in Vroomshoop worden 9 levensloopbestendige woningen en 12 startersappartementen gebouwd. Natuurlijk volgens de huidige norm: all-electric, dus zonder gas.
De woningen hebben veel leefruimte en een levensloopbestendig karakter dankzij gelijkvloers wonen, koken, slapen en douchen. De comfortabele, moderne starters-appartementen beschikken over een slaapkamer, badkamer, een gezellige woonkamer met een open keuken, een berging en een heerlijke eigen terras of balkon.
De levensloopbestendige woningen hebben een klassieke uitstraling en de appartementen een wat modernere uitstraling. Ondanks het eigen karakter, passen ze goed bij elkaar. Wat opvalt, is de hoge kwaliteit die u onder andere terugziet in de toegepaste materialen: de gevelstenen, dakoverstekken en kozijndetails, het tegelwerk en het sanitair. Beide type woningen voldoen bovendien aan alle eisen van duurzaamheid, isolatie en ventilatie.

Laat u uitgebreid informeren en neem contact op met Bouwhuis Makelaardij & Taxaties voor een verdere toelichting op dit prachtige nieuwbouwplan.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 49-139 m²
Perceeloppervlakte 131-287 m²
Inhoud 219-591 m³
Aantal woningen 21
+ Lees meer

Objecttypen

Levensloopbestendige woningen

van € 349.000,- tot € 425.000,- v.o.n.
Alle 9 woningen zijn ruim en praktisch van opzet. De traditioneel gebouwde woningen beschikken op de begane grond over een royale,
lichte woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een meterkast, een badkamer en een separaat toilet voor gasten.
Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een bergruimte. Er is hier bovendien ruimte om een tweede badkamer te realiseren (optioneel).
De badkamer op de begane grond heeft een douche, een wastafel en een tweede toilet. Voor de wasmachine en droger is ruimte gemaakt
in de technische ruimte op de 1e verdieping. Uiteraard hoort bij uw woning ook een handige buitenberging van circa 5 m2 voor het stallen van uw fietsen en/of het opbergen van gereedschap.
+ Lees meer
Woonoppervlakte 121-139 m²
Perceeloppervlakte 131-287 m²
Inhoud 507-591 m³
Aantal woningen 9
Toon 9 woningen

Startersappartementen

van € 227.000,- tot € 232.000,- v.o.n.
De Sleutel biedt 12 geweldige kansen. Hier woon je als starter op niveau.
Comfortabele tweekamerappartementen met balkon of terras die voldoen aan alle moderne eisen ten aanzien van energiezuinigheid.
+ Lees meer
Woonoppervlakte 49 m²
Inhoud 219-225 m³
Aantal woningen 12
Toon 12 woningen